Διατροφή - Λύσε το 80% των προβλημάτων στη ζωή σου, αλλάζοντας το 20% της διατροφής σου.

Διατροφή idaniko varos

Ξέρεις τι φτάνει στο πιάτο μας κάθε μέρα; Φυτοφάρμακα, επεξεργασμένη ζάχαρη, επιβαρυντικά στοιχεία και πρόσθετα που κάνουν τα φαγητά εθιστικά και επικίνδυνα για την υγεία μας. Η διατροφή είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη καλής υγείας και ευεξίας.

Ο οργανισμός μας, όμως, έχει ανάγκη από βιταμίνες και πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία! Οι επιστήμονες το φωνάζουν κάθε μέρα: Η σωστή διατροφή είναι κρίσιμη! Όχι μόνο για να επιβιώσουμε, αλλά για να λειτουργεί το μυαλό και το σώμα μας! Να έχουμε ενέργεια και όρεξη για ζωή!

Αν το σώμα δεν παίρνει ό,τι χρειάζεται κάθε μέρα, ξεκινάνε τα προβλήματα. Το επιπλέον βάρος, η κακή ψυχολογία, η έλλειψη ενέργειας και ζωντάνιας, ο κακός ύπνος, τα προβλήματα υγείας…όλα ξεκινάνε απ’ το τι τρώμε. Και το αν αυτά που τρώμε καλύπτουν τις ανάγκες μας σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία κάθε μέρα!

Πώς το πετυχαίνουμε, όμως, αυτό χωρίς να δώσουμε μία περιουσία στα βιολογικά προϊόντα; Χωρίς να περάσουμε όλη τη ζωή μας σε μία κουζίνα μαγειρεύοντας κάθε μέρα διαφορετικά υγιεινά φαγητά, για να παίρνει ο οργανισμός μας την ποικιλία που χρειάζεται;

Και πώς το πετυχαίνουμε, άμα για ν’ αδυνατίσουμε κόβουμε εντελώς το φαγητό; Τη βασική πηγή θρεπτικών στοιχείων για το σώμα μας;

Οι στερητικές δίαιτες αποτυγχάνουν επειδή δεν είναι διατροφή. Δεν είναι ρεαλιστικές στην καθημερινότητά μας. Και αγνοούν τον κανόνα της ισορροπίας που κυριαρχεί στη φύση.

Τι γίνεται όταν χαλάει η ισορροπία;

Ναι! Μπορείς να χάσεις βάρος και λίπος αν σταματήσεις να τρως. Διατάραξε την ισορροπία του οργανισμού σου. Πήγαινε κόντρα στο πώς λειτουργεί. Και θα δεις τα κιλά να πέφτουν. Κι εσένα να καταρρέεις.

Ο κανόνας της ισορροπίας είναι αμείλικτος. Η ενέργεια, οι αντοχές, η διάθεσή σου. Όλα καταρρέουν. Ο οργανισμός δεν το αντέχει και ξεσπάει σε νεύρα και
ασυγκράτητες λιγούρες, για τις οποίες εσύ κατηγορείς τον εαυτό σου και τον αυτοέλεγχό σου.

Όχι! Είναι απλά το σώμα σου που σου φωνάζει ότι έχει ξεμείνει από καύσιμα!

Αν κόψεις την τροφή σου, κόβεις τα θρεπτικά συστατικά που θρέφουν το σώμα σου. Κι ο οργανισμός καταρρέει.

Για να φύγουν τα κιλά χρειάζεται όντως να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες απ’ αυτές που καις. Όχι, όμως, με τον τρόπο που λειτουργούν οι στερητικές δίαιτες.

Διατροφικές συμβουλές για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας

Λιγότερες θερμίδες = Λιγότερα θρεπτικά συστατικά

Φαντάσου ν’ αρχίζεις δίαιτα και γυμναστική ταυτόχρονα, για να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Την ίδια στιγμή, δηλαδή, που μειώνεις τα θρεπτικά συστατικά που δίνεις στο σώμα σου, αυξάνεις τις ανάγκες του οργανισμού σου σ’ αυτά!

Πώς πιστεύεις ότι θ’ αντιδράσει το σώμα σου;
Πού είναι ο κανόνας της ισορροπίας σ’ αυτό;

Το θερμιδικό έλλειμμα (=κατανάλωσε λιγότερες θερμίδες απ’ αυτές που καις) δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος του ίδιου του οργανισμού! Θα καταρρεύσει! Οπότε;

Πώς βγαίνουμε απ’ αυτό το αδιέξοδο;

herbalife αποτελεσματα despoina-mavridou
herbalife αποτελεσματα - Πούλια -20 κιλά- idaniko-varos.gr

Λιγότερες θερμίδες + Περισσότερα θρεπτικά συστατικά = Ισορροπημένη Διατροφή Herbalife Nutrition

Λιγότερες θερμίδες μαζί με υπερπολύτιμα θρεπτικά συστατικά που δεν τα βρίσκεις σε κανένα απ’ τα γρήγορα φαγητά που τρώμε για να βγάλουμε τη μέρα.

Νόστιμες τροφές, πλούσιες σε ιχνοστοιχεία, μέταλλα και βιταμίνες που κάνουν το δέρμα να λάμπει, το μυαλό να λειτουργεί καθαρά, την ενέργεια σου ν’ απογειώνεται και τα κιλά να χάνονται κάθε μέρα.

Ο οργανισμός σου παίρνει ό,τι χρειάζεται (πολλά παραπάνω απ’ ό,τι του δίνεις μέχρι σήμερα) χωρίς να στερείσαι τίποτα, χωρίς να μαγειρεύεις περισσότερο ή διαφορετικά φαγητά, χωρίς να τον εξασθενείς και χωρίς να πεινάς.

Εκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο μεταμόρφωσαν το σώμα, την ψυχολογία και τη ζωή τους χάρη στη Herbalife.

Χρόνια υπέρβαροι άνθρωποι που ήξεραν ότι η ζωή είναι πολλά περισσότερα απ’ το να παλεύουν για το ιδανικό τους βάρος για πάντα, βγήκαν απ’ τον λαβύρινθο της μίας αποτυχημένης δίαιτας μετά την άλλη. Αγάπησαν ξανά το σώμα τους. Έφτασαν σε κιλά που είχαν να δουν απ’ την εφηβεία τους.

Χωρίς δίαιτα. Χωρίς στερήσεις. Χωρίς πίεση. Χωρίς “απαγορευμένα φαγητά” και μη ρεαλιστικές απαιτήσεις. Χωρίς το άγχος του “αχ, δεν το ‘κανα καλά, τα παρατάω”.

herbalife αποτελεσματα eleftheria-rozou
herbalife αποτελεσματα mailinta

Δεν υπάρχει κάτι “αδυνατιστικό” στα προϊόντα της Herbalife. Ούτε κάτι “μαγικό” που σε κάνει ν’ αδυνατίζεις.

Παίρνεις απλώς όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά (που επιβάλλεται να παίρνει το σώμα σου για να είσαι ψυχολογικά, σωματικά και νοητικά υγιής) συγκεντρωμένα σ’ ένα πεντανόστιμο τρόφιμο, με ελάχιστες θερμίδες.

Αντικαθιστάς δύο απ’ τα γεύματά σου (συνήθως πρωινό + βραδινό) με το βραβευμένο από κορυφαίους διατροφολόγους + best seller πρωτεϊνούχο ρόφημα Formula 1 και μέσα σε λίγες μέρες έχεις δει ήδη τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα! Ό,τι άλλο θες να φας, μπορείς να το φας! Γιατί η διατροφή της Herbalife προσαρμόζεται στις δικές ΣΟΥ συνήθειες! Όχι εσύ σ’ αυτή!

Φτιάξε το ιδανικό σου σώμα καταναλώνοντας λιγότερες θερμίδες απ’ αυτές που καις (θερμιδικό έλλειμμα).

Χωρίς να εξασθενείς τον οργανισμό σου.
Χωρίς να χάνεις τ’ αγαπημένα σου φαγητά.
Χωρίς να γίνεσαι σκλάβος καμίας δίαιτας.

Σε λίγες μέρες μπορείς να βλέπεις τα πρώτα σου αποτελέσματα στη ζυγαριά.
Στείλε μας μήνυμα τώρα!