Ήρθες εδώ για ν' αλλάξεις τη ζωή σου, όπως κάναμε εμείς + 3287 άνθρωποι που βοηθήσαμε

Καλώς ήρθες στο Ιδανικό Βάρος, όπου πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να νιώθουν καλά, υγιείς και δυνατοί. Είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθάμε ανθρώπους που θέλουν με την Herbalife αποτελέσματα για να βελτιώσουν την διατροφή, το σώμα τους και την ζωή τους μέσω εξατομικευμένης καθοδήγησης και υποστήριξης. Οι κριτικές των πελατών μας σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα είναι η ταυτότητα μας, αλλά και η καλύτερη ανταμοιβή.

Στο Ιδανικό Βάρος, οι άνθρωποι που αναλαμβάνουμε δεν είναι απλώς αριθμοί σε κλίμακα ή στατιστικά στοιχεία σε ένα αρχείο. Ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση για την ευεξία, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τα κιλά και τη φυσική κατάσταση, αλλά και την ψυχική και συναισθηματική ευεξία. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

“Τίποτα δεν λειτουργεί για μένα”

Το ψέμα που πιστέψαμε γι’ αλήθεια…Θυμάσαι που σου είπα ότι μαζί με τον Γιάννη έχουμε βοηθήσει πάνω από τρεις χιλιάδες (3287+) ανθρώπους να χάσουν τα κιλά που θέλουν και ν’ αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα; Θα το πιστέψεις αν σου πω ότι (σχεδόν) ΟΛΟΙ που έρχονται σε μας πιστεύουν ότι η Herbalife ΔΕΝ πρόκειται να τους βοηθήσει;

“Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Τίποτα δεν λειτουργεί σε μένα.” “Βλέπω τα αποτελέσματα στην ξαδέρφη μου, αλλά σε μένα θα είναι διαφορετικά.”

“Ξεκίνησα πολύ διστακτικά. Πάλι καλά που το έκανα!”

H νοοτροπία της δίαιτας μας κάνει να πιστεύουμε ότι ΕΜΕΙΣ φταίμε που ΔΕΝ έχουμε αποτελέσματα; Οι παραπάνω σκέψεις δημιουργούνται απ’ αυτό. Απ’ τις αποτυχίες του παρελθόντος που ΔΕΝ ήταν δικό μας φταίξιμο κι όμως τις παίρνουμε προσωπικά και συμπεραίνουμε ότι εμείς έχουμε το πρόβλημα.

Ευτυχώς ο άνθρωπος έχει φτιαχτεί για να λύνει τα προβλήματά του και να μην τα παρατάει!

Δεν είναι τα κιλά που χάσαμε. Είναι η ζωή που κερδίσαμε.

Το ότι βγήκαμε απ’τον λαβύρινθο της αποτυχίας, της κακής ψυχολογίας, της αυτοκαταστροφής.

Το ότι κοιταχτήκαμε – επιτέλους – μετά από χρόνια στον καθρέφτη με θαυμασμό.

Ότι ΜΑΘΑΜΕ πώς λειτουργεί το σώμα μας και πώς να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε για να μας δίνει κάθε μέρα το 100% της δύναμής του.

Ως Σύμβουλοι Διατροφής Herbalife αυτό το ανεκτίμητο δώρο θα κάνουμε και σε σένα.

Με πλήρη καθοδήγηση. Δίπλα σου σε κάθε βήμα.
Μέχρι να βγεις απ’τον λαβύρινθο και ξαναπάρεις πίσω τη ζωή σου ολόκληρη.

Τη ζωή που λαχταράς και θα ‘πρεπε ν’ απολαμβάνεις κάθε στιγμή!

Πιστεύεις ότι σε σένα δεν θα λειτουργήσει; 

Το ίδιο πίστευαν και η Mailinda απ’ την Ηγουμενίτσα, η Αντωνία απ’ τη Ζάκυνθο, η Ναυσικά απ’ την Πτολεμαΐδα

και πολλοί πολλοί άνθρωποι ΠΡΙΝ δουλέψουν μαζί μας.

Πάτησε παρακάτω στα ονόματα των γυναικών να δεις τις ιστορίες και τα Herbalife αποτελέσματα τους σε βίντεο.

Είναι πολύ φυσιολογικό να ξεκινάς διστακτικά. Κι εγώ έτσι ξεκίνησα. Καχύποπτη, δύσπιστη, “σιγά μη δω διαφορά

Μην στηρίζεσαι στα λόγια μας – άκουσε μερικούς από τους ικανοποιημένους πελάτες μας:

Ξένια & Γιάννης

Μπορείς κι εσύ να έχεις τα ίδια Herbalife αποτελέσματα μαζί μας!

Όλες οι αναφορές στον έλεγχο βάρους σχετίζονται με το Πρόγραμμα Διαχείρισης Βάρους της Herbalife Nutrition το οποίο συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση, επαρκή πρόσληψη υγρών, διατροφικά συμπληρώματα αν είναι αναγκαίο και κατάλληλη ξεκούραση.
Τα ατομικά αποτελέσματα θα ποικίλουν.
Στο Ιδανικό Βάρος, πιστεύουμε ότι ο καθένας αξίζει να ζήσει μια γεμάτη ζωή με νόημα και σκοπό.

Κατανοούμε ότι το ταξίδι προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας μπορεί να είναι προκλητικό, αλλά είναι επίσης μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Γι’ αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες καθοδήγησης σε εσένα που είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι αλλαγής.

Αν ψάχνεις έναν σύμβουλο για να σε υποστηρίξει, η επιλογή του κατάλληλου μπορεί να κάνει τη διαφορά και αυτοί είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους η επιλογή μας ίσως είναι μια έξυπνη απόφαση για εσένα:
  • Στο Ιδανικό Βάρος καταλαβαίνουμε ότι κάθε άτομο έχει μοναδικές ανάγκες και στόχους. Γι’ αυτό παρέχουμε εξατομικευμένη καθοδήγηση για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους.
  • Παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τελευταίες έρευνες και τάσεις στον κλάδο μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο αποτελεσματική και αποδοτική καθοδήγηση.
  • Πιστεύουμε ότι το ταξίδι του καθενός είναι μοναδικό και το τιμούμε με το να σας γνωρίσουμε εφαρμόζωντας 0% κριτική και 100% φροντίδα για να σας καθοδηγήσουμε προς τους στόχους σας με τον δικό σας ρυθμό.
  • Η καθοδήγηση μας βασίζεται σε δοκιμασμένες μεθόδους και τρόπους που έχουν βοηθήσει αμέτρητα άτομα να πετύχουν τους στόχους τους και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.
  • Υπευθυνότητα και υποστήριξη: Η πραγματοποίηση μόνιμων αλλαγών στη ζωή σας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα με συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε σε καλό δρόμο για το αποτέλεσμα σας.

Σε χειροκροτώ που βρίσκεσαι εδώ και έκανες ήδη ΚΑΤΙ για να πετάξεις από πάνω σου ό,τι σε βαραίνει. Έψαξες, βρήκες, προσγειώθηκες στη σελίδα μας! 

Κι αυτό αξίζει να το γιορτάσουμε με ένα ΔΩΡΟ! 🎁

Για να σου δείξουμε την εκτίμησή μας ετοιμάσαμε για σένα τα παρακάτω δώρα:

✓ Δωρεάν Συμβουλευτική – Coaching Για Σένα και προτάσεις με βάση τ’ αγαπημένα σου φαγητά (και delivery!) με μοναδικό κανόνα : Τρώω-Ό,τι-Μ’ αρέσει-Και-Αδυνατίζω [Αξίας: 57€]

✓ Δωρεάν Συνεδρίες Μαγειρικής + Συνταγές Πεντανόστιμων Γλυκών & Αλμυρών Που Δεν Παχαίνουν (Healthy Live Cooking, μέσω zoom) [Αξίας: 99€]

✓ Δωρεάν Συμμετοχή Στην Online Ομάδα Απολαυστικής Γυμναστικής – για να λατρέψεις ξανά το σώμα σου και να περάσεις καλά με τη σωστή παρέα που δεν κρίνει, δεν συγκρίνει, παρά ΜΟΝΟ ενθαρρύνει! [Αξίας: 57€]

✓ Δωρεάν Σεμινάρια Με Κορυφαίους Διατροφολόγους μέσω zoom που σου δίνουν απλά και εύκολα τρικς να βάλεις στη μέρα σου ώστε αυτή τη φορά – επιτέλους – να κρατήσεις το ιδανικό σου βάρος για πάντα. [Δώρο της Herbalife!]

✓ Challenge 21 Ημερών με Δώρο Επιβράβευσης – Κάνε το πρόγραμμά σου (Ναι! Το: Τρώω-Ό,τι-Μ’ αρέσει-Και-Αδυνατίζω) ολόσωστα για 21 ημέρες και κέρδισε: την αυτοπεποίθησή σου για το αποτέλεσμα σου και ένα μοναδικό δώρο! [Δώρο απο εμάς!]

✓ Δωρεάν Καθημερινό Χειροκρότημα 👏, “Μπράβο!”, Παρακίνηση, Έμπνευση, Ιδέες και Συνταγές μέσω messenger – απ’ την πιο ζεστή παρέα που θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ! [Αξία: Ανεκτίμητη]

Συνολική Αξία: 213€ / μήνα>>

Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το μεταβολισμο του κάθε ανθρώπου και αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μας θα έχεις τα εξής αποτελέσματα:

✅ Απώλεια βάρους κατά μέσο όρο -4 – 5 κιλα λίπος το μήνα

✅Απο την πρώτη εβδομάδα βλέπουμε διαφορά στα ρούχα μας, στην ενέργεια και στην διάθεση μας, μειώνονται τα πριξίματα και χάνουμε απο 1 εως 1,5 κιλό την  εβδομάδα και πολλούς πόντους απ όλο το σώμα.

Παρόμοια αποτελέσματα στο ίδιο διάστημα μπορείς να έχεις κι εσυ με το πρόγραμμα και την δική μας βοήθεια και υποστήριξη!

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών αν με την καθοδήγηση μου δεν έχεις αποτέλεσμα (μην ανησυχείς, δεν έχει συμβεί ποτέ!)

Είσαι έτοιμη/ος να κάνεις το πρώτο βήμα προς έναν πιο υγιή και πιο χαρούμενο εαυτό; Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα, την διαδικασία και τα προτεινόμενα πακέτα με τις τιμές τους για να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα και να ξεκινήσεις το ταξίδι για τον ιδανικό σου εαυτό!