Θα έχω σίγουρο αποτελέσματα στον έλεγχο βάρους?

Με εμπειρία 11 ετών και έχοντας ήδη βοηθήσει πάνω από 3.000 ανθρώπους να βελτιώσουν το σώμα τους και τη ζωή τους μπορούμε πλέον να πούμε αναμφισβήτητα ότι εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας τα αποτελέσματα θα είναι εγγυημένα.

Ο μόνος τρόπος για να μην έχετε αποτέλεσμα είναι να μην χρησιμοποιήσετε σωστά τα προϊόντα ή να μην τηρήσετε το πρόγραμμα και να κάνετε τα δικά σας.

Γι αυτό το λόγο, μαζί με τα προϊόντα, σας παρέχουμε δωρεάν καθημερινή βοήθεια και υποστήριξη ώστε να πετύχετε και να διατηρήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Σας υποσχόμαστε ότι θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι γι αυτό και σας παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Σε πόσο καιρό θα χάσω τα κιλά?

Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και εξαρτώνται από τον οργανισμό και τον Βασικό Μεταβολικό Ρυθμό (ΒΜΡ) του καθενός.

Γνωρίζοντας το BMΡ σας, μπορούμε με ακρίβεια να σας ενημερώσουμε για το διάστημα που θα χρειαστεί για να φτάσετε στο επιθυμητό σας αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ σε πόσο χρόνο μπορείτε να φτάσετε στο ιδανικό σας βάρος με την μέθοδο μας ( κουμπί που οδηγεί στην σελίδα του BMR)

Είναι νόστιμα τα ροφήματα?

Πριν 11 χρόνια ξεκινήσαμε την διατροφή της Herbalife Nutrition για το δικό μας αποτέλεσμα και από την πρώτη στιγμή λατρέψαμε τις υπέροχες γεύσεις των προϊόντων οι οποίες πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας!

Σε αυτό το διάστημα, έως σήμερα, έχουμε βοηθήσει και βοηθάμε καθημερινά πάρα πολλούς ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν το σώμα τους και την διατροφή τους και τα σχόλια που λαμβάνουμε διαρκώς, παρά του ότι τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά, έχουν να κάνουν με το πόσο απίστευτες και λαχταριστές είναι οι γεύσεις του ροφήματος μιας και μας δίνεται η επιλογή 9 γεύσεων και πολλοί τρόποι παρασκευής του, όπως με γάλα ελαφρύ ή φυτικό γάλα σόγιας ή αμύγδαλου ή βρώμης ή με χυμό ή με φρούτο στο μπλέντερ ή με γιαούρτι που γίνεται σαν μούς, ακόμα και σε pancake.

Πως θα χάσω τα κιλά αν μου αρέσουν τα γλυκά?

Αν είστε λάτρης των γλυκών τότε θα αγαπήσετε το Helthy Live Cooking, μια δωρεάν υπηρεσία που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας στην οποία μαγειρεύουμε παρέα υγιεινές παραλλαγές διάσημων γλυκών με τα προϊόντα μας, ώστε να μην στερούμαστε τίποτα!

Είναι υγιεινά και ασφαλή τα προϊόντα?

Τα προϊόντα ελέγχου βάρους της Herbalife Nutrition δεν είναι φαρμακευτικά, είναι φυτικά υγιεινά τρόφιμα τα οποία παρασκευάζονται από vegan υλικά συστατικά, Χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις. Το βασικό μας προϊόν το ρόφημα Formula 1 βραβεύτηκε στην Ελλάδα στο διαγωνισμό υγιεινών τροφίμων ‘’healthy diet awards’’ ως το πιο υγιεινό φυτικό γεύμα, από μεγάλη επιτροπή γιατρών και διατροφολόγων και το 2019 βραβεύτηκε ως το πιο υγιεινό πρωινό στον κόσμο. καθημερινά καταναλώνονται 5,6 εκατομμύρια ροφήματα ανά τον κόσμο.

Το Ινστιτούτο της Herbalife Nutrition, που αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς της διατροφής από ολόκληρο τον κόσμο, προάγει την υπεροχή και την αριστεία στον τομέα της διατροφής, μέσα από κλινικές μελέτες και έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον προηγμένων σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα εργαστήριά μας σε παγκόσμιο επίπεδο διαθέτουν πιστοποίηση ISO 17025. Στην Ευρώπη, η σειρά προϊόντων Herbalife24® ελέγχεται για απαγορευμένες ουσίες από την LGC, στο πλαίσιο του παγκοσμίου φήμης προγράμματος «Informed Sport».

Αν σταματήσω τα προϊόντα θα ξαναπάρω πίσω τα κιλά?

Τα προϊόντα ελέγχου βάρους της Herbalife nutrition είναι τρόφιμα και ισχύει ότι ισχύει για οποιαδήποτε διατροφή.

Οποιαδήποτε διατροφή και αν κάνουμε εάν σταματήσουμε να τρεφόμαστε υγιεινά και ξεκινήσουμε να τρώμε τρόφιμα με πολλές θερμίδες όπως γλυκά, πίτες , πίτσες και πρόχειρο φαγητό, τότε αναμφισβήτητα θα βάλουμε κιλά.

Δεν έχει ανακαλυφθεί έως σήμερα κάποια διατροφή ή κάποια άσκηση την οποία θα κάνουμε μία φορά στη ζωή μας και θα έχουμε εφόρου ζωής αποτελέσματα.

Με τη διατροφή της Herbalife nutrition έχουμε το πλεονέκτημα ότι ο οργανισμός μας προσλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και την πρωτεΐνη που έχει ανάγκη, εν αντιθέσει με τις στερητικές δίαιτες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο μεταβολισμός μας να λειτουργεί καλύτερα και να μπορούμε να διατηρήσουμε πιο εύκολα το αποτέλεσμα μας.

Θα με χορταίνει το ρόφημα?

Αρχικά να αναφέρω ότι όπως λένε και οι ειδικοί, το σώμα μας πεινάει όταν έχει έλλειψη θρεπτικών στοιχείων, είτε από κακή διατροφή, είτε από στερητική δίαιτα ή μεγάλη μείωση της ποσότητα φαγητού.

Το ρόφημα ως ένα πλήρες ισορροπημένο γεύμα που μας παρέχει σε τέλεια αναλογία, όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας και μας χορταίνει για τουλάχιστον τρεις με τρεισήμισι ώρες.

Δεν έχει να κάνει με την ποσότητα αλλά με όλα αυτά που παρέχει στον οργανισμό. Επίσης λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη που έχει και των φυτικών ινών που περιέχει, ρυθμίζει την όρεξη και μειώνει την επιθυμία για τσιμπολόγημα και γλυκά κατά την διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Αν έχω αλλεργίες μπορώ να πάρω τα προϊοντα?

Όλα τα νέα ροφήματα Formula 1 της Herbalife Nutrition πλέον δεν περιέχουν ούτε γλουτένη αλλά ούτε και λακτόζη. Για τα άτομα με αλλεργίες δημιουργήθηκε η ιδανική διατροφική λύση του ροφήματος free from με γεύση λευκή σοκολάτα με μούρα ώστε να επιτρέπει στους ανθρώπους με κοινές τροφικές ευαισθησίες να απολαύσουν όλα τα διατροφικά οφέλη του ροφήματος Φόρμουλα 1