100% Εγγυημένα Αποτελέσματα με τις Δωρεάν Υπηρεσίες μας!

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια αλλά κάθε μέρα θυμόμαστε πώς ήταν η ζωή μας και το σώμα μας ΠΡΙΝ τη Herbalife!
Έχουμε βοηθήσει πάνω από 3.200 ανθρώπους μέχρι τώρα να μεταμορφώσουν τη ζωή τους για πάντα, ακριβώς επειδή ξέρουμε πώς είναι να πεινάς, να ταλαιπωρείσαι και να ξαναπαίρνεις κιλά ξανά και ξανά.

Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό! Ούτε σε σένα!

Σε στηρίζουμε στο να μεταμορφώσεις κι εσύ ριζικά και για πάντα το σώμα και τη ζωή σου με αυτές τις ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες αποκλειστικά για τους πελάτες μας:

diatrofi-idaniko-varos Ξενια herbalife

Τηλεφωνική καθοδήγηση απ’ την Ξένια, για να δεις πώς θα ταιριάξεις τα προϊόντα στις δικές σου ρουτίνες και συνήθειες.

idaniko-varos-herbalife-nutrition

Καθημερινή υποστήριξη, οδηγίες και επίλυση αποριών απ’ την Ξένια μέσω Messenger. (Γυναικεία ομάδα με υπέροχες γυναίκες – μαζί μπορούμε τα πάντα!)

herbalife Μηλόπιτα Υγιεινή - idaniko-varos.gr

Healthy Live Cooking – Live Συναντήσεις μέσω Zoom όπου μαγειρεύουμε παρέα παραλλαγές από διάσημα γλυκά και αλμυρά σνακ, για να μη στερούμαστε τίποτα.

idaniko-varos-herbalife1

Ομάδα Υγιεινού Τρόπου Ζωής – Συναντήσεις μέσω Zoom, όπου ανακαλύπτεις όλα τα μυστικά της διατροφής, για να έχεις υγεία, ενέργεια και ν’ απολαμβάνεις τη ζωή και το καλό φαγητό!

herbalife-nutrition-idaniko-varos

Online ομάδα Διασκεδαστικής Γυμναστικής – Για να λατρέψεις το σώμα σου και τη ζωντάνια που σου δίνει η κίνηση, η μουσική και η καλή παρέα!

ksenia-idaniko-varos

Challenge 21 ημερών με δώρο επιβράβευσης! Πάρε μέρος σ’ αυτή την απολαυστική δοκιμασία μαζί με άλλους ανθρώπους που αλλάζουν τις συνήθειές τους όπως κι εσύ και κέρδισε ένα μοναδικό δώρο! Τολμάς;

100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών. Αν στο τέλος της 2ης εβδομάδας δεν έχεις δει αποτελέσματα, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου πίσω! Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να δεχτείς τη δωρεάν καθοδήγηση που θα σου προσφέρει η Ξένια. Ώστε να έχουμε εξασφαλίσει ότι όντως χρησιμοποιείς τα προϊόντα σωστά και με τρόπο που σε βολεύουν.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ και αποκλειστικά στους πελάτες μας με την αγορά των διατροφικών προϊόντων του eshop.

Τι να περιμένεις από εμάς

Με:

  • 12 χρόνια εμπειρίας
  • Πάνω από 3287 χαρούμενοι πελάτες
  • Συνεχής εκπαίδευση στην επιστήμη της διατροφής
  • Εξειδίκευση στην εξατομίκευση και τη σωστή χρήση των προϊόντων της Herbalife
  • Πολυετής συνεργασία με διακεκριμένους διατροφολόγους
  • Βραβεύσεις και αναγνωρίσεις απ’ τη Herbalife Nutrition
  • Πιστοποιημένη και επίσημη πρόσβαση σε όλη την γκάμα των βραβευμένων και διεθνών αναγνωρισμένων διατροφικών προϊόντων της εταιρείας.

Μπορείς αποδεδειγμένα να περιμένεις από εμάς:

  • Χειροπιαστά μεταμορφωτικά αποτελέσματα και για τη δική σου ζωή, όσες αποτυχημένες προσπάθειες κι αν έκανες στο παρελθόν.
  • Προσωποποιημένη καθοδήγηση και προτάσεις προϊόντων ΜΟΝΟ για σένα και τις δικές ΣΟΥ ανάγκες (καθημερινότητα, ρουτίνα, ιδανικό βάρος, ανάγκες του οργανισμού…)
  • Μεγιστοποίηση και διατήρηση των αποτελεσμάτων σου με τις ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες που σε βοηθάνε ν’ αλλάξεις τη ζωή σου και τις αυτοκαταστροφικές διατροφικές σου συνήθειες για πάντα!

0% κριτική. 100% φροντίδα.

Είμαστε 100% σίγουροι ότι μπορείς κι εσύ να πετύχεις μαζί μας!

Και 100% σίγουροι ότι θ’ αποτύχεις αν:

Δεν θέλεις ν’ αλλάξεις.
Απορρίψεις τη φροντίδα και την καθοδήγηση που σου δίνονται δωρεάν.
Δεν δοκιμάσεις ποτέ.

Τι επιλέγεις;

Μπορείς να δεις σε πόσο καιρό θα έχεις το ιδανικό σου σώμα με την καθοδήγησή μας! Πάτησε το παρακάτω κουμπί και υπολόγισε σε πόσο καιρό θ’ απολαμβάνεις την καινούργια σου ζωή!