Τρόποι Αποστολής και χρεώσεις

 

Η Αποστολή της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ!
Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 39€ είναι 4,5€ και η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι εγχώριες αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ACS & ELTA COURIER

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται καθημερινά έως τις 13:00μμ και Σάββατο έως της 11:00πμ, επεξεργάζονται και αποστέλλονται την ίδια ημέρα.

Η επεξεργασία της παραγγελίας ξεκινά τη στιγμή που θα λάβετε το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε κλήση για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας , στην συνέχεια θα λάβετε από εμάς ένα σχετικό μήνυμα ειδοποίησης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με sms στο τηλέφωνο επικοινωνίας που μας έχετε δώσει , που θα περιέχει τον αριθμό παραγγελίας σας και τον αριθμό παρακολούθησης της αποστολής σας.

Με αυτόν τον αριθμό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα παρακολούθησης της συνεργαζόμενης εταιρίας μεταφοράς για να παρακολουθείτε την πρόοδο αποστολής του πακέτου σας.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Δεν ευθυνόμαστε όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό μας.

Όταν αποσταλεί μια παραγγελία, αν δεν παραληφθεί λόγω άρνησης ή από υπαιτιότητα του παραλήπτη – πελάτη, τότε οι χρεώσεις που προκύπτουν από την παραγγελία αυτή  θα βαρύνουν τον παραλήπτη – πελάτη – συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και του κόστους επανεισόδου.