Herbalife Nutrition: Αναβαθμίζει ζωές, μέσα απ' τη θρεπτική διατροφή

Για περισσότερα από 41 χρόνια, η Herbalife Nutrition αποτελεί για εκατομμύρια ανθρώπους – από 95 χώρες και περιοχές σ’ όλο τον κόσμο – την πιο εύκολη, νόστιμη, επιστημονικά έγκυρη και αποτελεσματική λύση για να μεταμορφώσουν το σώμα, την ψυχολογία και την καθημερινότητά τους!

Είναι η No1 κορυφαία εταιρεία διατροφής, προσφέροντας προϊόντα απολύτως φυτικά και φυσικά, απαλλαγμένα από βλαβερές και τεχνητές ουσίες. Ειδικά μελετημένα ώστε να προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό μόνο εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία του.

Γνωρίζοντας καλά πώς επηρεάζει η ισορροπημένη διατροφή όλους τους τομείς της ζωής σου και τι θετικό αντίκτυπο έχει στην υγεία σου, η Herbalife Nutrition σε φροντίζει και εξασφαλίζει τα θρεπτικότερα προϊόντα για το σώμα σου.

Επενδύει συνεχώς σε υλικοτεχνικές υποδομές, εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που εκπληρώνουν το όραμά της και τιμούν τους ανθρώπους που την επιλέγουν.

Όλα τα εργαστήρια της Herbalife Nutrition διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας ISO 17025. Όλα τα προϊόντα που παράγει περνάνε από συνεχείς ελέγχους.

Ανεξάρτητοι και επίσημοι φορείς διασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής αλλά και κάθε άλλης σημαντικής παραμέτρου που σχετίζεται με την ασφάλεια και προστασία της ανθρώπινης υγείας.

Το επιστημονικό δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς της διατροφής. Με συνεχείς κλινικές μελέτες και έρευνες απ’ την επιστημονική της ομάδα στα προηγμένα εργαστήριά της σε όλο τον κόσμο, η Herbalife Nutrition φτιάχνει καινοτόμα διατροφικά προϊόντα που όντως κάνουν πράξη όσα υπόσχονται!

Απολύτως φυσικά και φυτικά. Απαλλαγμένα από βλαβερές και τεχνητές ουσίες, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, φυτοφάρμακα κλπ. Με τα προϊόντα της προσφέρει στο σώμα σου τη θρέψη που χρειάζεται για να λειτουργεί αποδοτικά!

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της αποδεικνύεται απ’ τους εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως που άλλαξαν τη ζωή τους χάρη σ’ αυτά (εμείς μόνο έχουμε βοηθήσει πάνω από 3200 ανθρώπους!) και απ’ την αναγνώριση που απολαμβάνει η εταιρεία από πιστοποιημένους φορείς και οργανισμούς στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Απ’ τις πιο πρόσφατες βραβεύσεις της εταιρείας στη χώρα μας ξεχωρίζει η συνεργασία της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, υπό την προεδρία του κυρίου Σπύρου Καπράλου. Η Herbalife Nutrition επιλέχθηκε ως τον επίσημο υποστηρικτή αθλητικής διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας!

Το θρεπτικό πρωτεϊνούχο ρόφημα “Formula 1” βραβεύτηκε στον διαγωνισμό Υγιεινών Τροφίμων, «Healthy Diet Awards» το 2020, από μεγάλη επιτροπή διακεκριμένων επιστημόνων, ιατρών και διατροφολόγων. Οι παραπάνω βραβεύσεις όπως και οι δεκάδες άλλες ανά τον κόσμο, αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα της αναγνώρισης που απολαμβάνει η εταιρεία παγκοσμίως.

“Αποστολή μας είναι να κάνουμε τον κόσμο πιο Υγιή και πιο Χαρούμενο.” είναι το σύνθημα της Herbalife, η οποία έχει δεσμευτεί να υπηρετεί τις κοινότητες και τον πλανήτη μας. Η δέσμευσή της για έναν καλύτερο κόσμο εκφράζεται με το τεράστιο φιλανθρωπικό της έργο σε όλο τον κόσμο!

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Herbalife Nutrition Foundation» από το 1994 συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των παιδιών, ενισχύοντας οργανισμούς στο να παρέχουν υγιεινή διατροφή σε παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο – είτε λόγω χαμηλού βιοτικού επιπέδου είτε εξαιτίας φυσικών καταστροφών.

Παράλληλα, το 2005 ενεργοποιήθηκε το διεθνές πρόγραμμα Casa Herbalife για να βοηθήσει στην παροχή υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Σήμερα, το πρόγραμμα Casa Herbalife έχει παρουσία σε 50 χώρες, υποστηρίζοντας 100.000 παιδιά!

Ανάμεσα σ’ αυτά τα παιδιά και ελληνόπουλα, απ’ τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη.

Το 2019 η Herbalife Nutrition προχώρησε σε ακόμη μία ενέργεια προσφοράς, παρουσιάζοντας και ενισχύοντας με 2.000.000 δολάρια, τη διεθνή πρωτοβουλία της, «Νutrition For Zero Hunger», για την καταπολέμηση του υποσιτισμού, την διασφάλιση πρόσβασης σε προϊόντα σωστής διατροφής αλλά και την εκπαίδευση για τα πλεονεκτήματα της υγιεινής διατροφής.

Την ίδια χρονιά η Herbalife Nutrition ξεκίνησε και τη συνεργασία της με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Feed the Children» που από το 1994 μάχεται κατά του παιδικού υποσιτισμού.

Κάνουμε τον κόσμο πιο Υγιή και πιο Χαρούμενο! Ξεκινώντας απ’ τον δικό μας κόσμο. Την καθημερινότητά μας. Τη ζωή μας. Αναβάθμισε κι εσύ την ποιότητα της διατροφής και της ζωής σου σήμερα κιόλας!